Αρχική σελίδα
  Η εταιρία
  Θέρμανση δαπέδου
  Λέβητες
  Λέβητες VIESSMANN
Αντλίες θερμότητας
  Καυστήρες
  Ηλιακά συστήματα
  Σωλήνες
  Θερμαντικά σώματα
  Αυτονομία
  Αντλίες
  Πόρτες Ασφαλείας
  Γκαραζόπορτες - ρολά
  Επικοινωνία

 

 

 

English

 

 

 

Θερμαντικά Σώματα

1. EURO PANEL prime και EURO PANEL compact ΒΙΟΣΩΛ

Τα θερμαντικά σώματα EURO PANEL έχουν κατακτήσει την Ελληνική αγορά με τη κορυφαία ποιότητα τους. Κατασκευάζονται από την ΒΙΟΣΩΛ Α.Β.Ε.Ε.  σύμφωνα με τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές. Διαθέτουν άψογη λειτουργικότητα και εξαιρετική αισθητική ώστε να ανταποκρίνονται και στις υψηλότερες αισθητικές απαιτήσεις.

 

Μοναδικά Πλεονεκτήματα:

  • Υψηλή θερμαντική απόδοση.

  • Ανθεκτική κατασκευή με πάχος ελάσματος 1,25mm σύμφωνα με το ΕΝ442.

  • ριστη απόδοση σε χαμηλές θερμοκρασίες νερού.

  • Μεγάλη ποικιλία τύπων και διαστάσεων.

  • Ειδική αντισκουριακή προστασία.

  • Ηλεκτροστατική βαφή πούδρας.

  • Κέντρα μουφών με 905, 655, 505mm ούτως ώστε η αντικατάσταση των σωμάτων με φέτες να είναι απλούστατη υπόθεση χωρίς υδραυλικές εργασίες.

  • 10-ετής εγγύηση.

 

Ειδικότερα τα θερμαντικά σώματα EURO PANEL compact με ενσωματωμένο βρόγχο, ανταποκρίνονται στις υψηλότερες αισθητικές απαιτήσεις. Η μοντέρνα εμφάνιση και ο κομψός σχεδιασμός τους κάνουν την τοποθέτησή τους αναπόσπαστο κομμάτι της αισθητικής του κάθε χώρου.


Τα θερμαντικά σώματα EUROPANEL Elegant είναι σχεδιασμένα με κομψότητα και για μέγιστη απόδοση και παράγονται χρησιμοποιώντας μηχανήματα με την πλέον προηγμένη τεχνολογία.

Παράγονται στα ύψη 400mm, 600mm και 900mm και μήκη από 400mm έως 2000mm. Κατόπιν ειδικής παραγγελίας άλλα ύψη καθώς και μακρύτερα σώματα είναι επίσης διαθέσιμα. Τα σώματα είναι διαθέσιμα στους τύπους 11, 22 και 33. Ο τύπος 21 είναι επίσης διαθέσιμος κατόπιν ειδικής παραγγελίας και σε μεγάλες ποσότητες.
Όλα τα θερμαντικά σώματα είναι βαμμένα σε λευκό χρωματισμό (RAL 9010). Κάθε σώμα υποβάλλεται σε σχολαστική επεξεργασία καθαρισμού και απολίπανσης, ασταρώνεται και εν συνεχεία βάφεται με βαφή πούδρας.

Όλα τα θερμαντικά σώματα EUROPANEL κατασκευάζονται στο πλαίσιο του ποιοτικού συστήματος ISO 9001:2000. Κάθε θερμαντικό σώμα EUROPANEL είναι πλήρως εγγυημένο για 10 έτη ενάντια σε όλες τις ατέλειες που προκαλούνται από ελαττωματικά υλικά ή την κατασκευή.

2. RUNTAL ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΒΙΟΣΩΛ

Τα θερμαντικά σώματα RUNTAL έχουν  σχεδιαστεί με μοναδικό τρόπο ώστε να εκμεταλλεύονται και να αξιοποιούν άριστα με δημιουργικά έξυπνες λύσεις κάθε χώρο. Έτσι, όπου και να τοποθετηθούν γίνονται και αυτά στοιχεία διακόσμησης του χώρου και μάλιστα λόγω του διαχρονικού τους στυλ ταιριάζουν σε κάθε επίπλωση μοντέρνα, παραδοσιακή και κλασσική. Οι υψηλές προδιαγραφές κατασκευής τους και το μοναδικό σε πάχος έλασμά τους εγγυώνται απεριόριστη διάρκεια ζωής. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία τύπων, χρωματισμών, και διαστάσεων και είναι τα πλέον κατάλληλα σώματα για όλα τα συστήματα θέρμανσης  δισωλήνιο ή μονοσωλήνιο, είτε με εξωτερικό βρόγχο είτε με διαφραγματικό διακόπτη.

 

    

3. ΧΑΛΚΙΝΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ SOLSOM

Α. ΣΩΜΑΤΑ PANEL

 

Τα θερμαντικά σώματα SOLSOM panel κατασκευάζονται με χάλκινους σωλήνες και πάνελ αλουμινίου. Για αυτό έχουν τις μεγαλύτερες αποδόσεις με τον μικρότερο όγκο και απεριόριστη διάρκεια ζωής. Με τα SOLSOM panel ελαχιστοποιείται ο απαιτούμενος χώρος εγκατάστασης, αυξάνεται η θερμική απόδοση, μεγιστοποιείται η αντοχή στο χρόνο και απογειώνεται η αισθητική του χώρου σας. Τα SOLSOM panel μπορούν να αντικαταστήσουν γρήγορα και εύκολα οποιοδήποτε θερμαντικό σώμα παλιού ή νέου τύπου δίχως να προξενούνται βλάβες στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του σπιτιού. Κατασκευάζονται σε διάφορα μεγέθη ύψους και μήκους (φωτο 25 - 26) και υπάρχει μεγάλη δυνατότητα επιλογής χρώματος.

 

       

 

Β. ΣΩΛΗΝΩΤΑ ΣΩΜΑΤΑ

 

 Τα σωληνωτά σώματα SOLSOM κατασκευάζονται με χάλκινες σωλήνες και ορειχάλκινα εξαρτήματα. Για αυτό έχουν τις μεγαλύτερες αποδόσεις και απεριόριστη διάρκεια ζωής. Κατά παραγγελία κατασκευάζονται σε οποιαδήποτε διάσταση, σχήμα και χρώμα. Έτσι μπορούν να ικανοποιούν  τον οποιονδήποτε πελάτη καθώς επίσης και την όποια ανάγκη του χώρου. Για αντικατάσταση παλαιού τύπου σωμάτων υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης παροχών δεξιά ή αριστερά του σώματος με τα αντίστοιχα κέντρα του υπάρχοντος δικτύου. Με την προσθήκη ηλεκτρικής αντίστασης όλα τα σώματα SOLSOM λειτουργούν και μεμονωμένα ηλεκτρικά. Η βαφή των σωμάτων είναι ηλεκτροστατική φούρνου με πολυεστερική πούδρα στους 2000 C.

 

4. ΧΑΛΥΒΔΙΝΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ

Α. PANEL ΑΥΣΤΡΙΑΣ VIENNA LINE ΤΗΣ VOGEL & ΝΟΟΤ.

 

Σε μια εποχή που η εξοικονόμηση ενέργειας σε συνδυασμό με την προστασία του περιβάλλοντος παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην ποιότητα ζωής οι κατασκευαστές θερμαντικών σωμάτων πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις για μέγιστη θερμική απόδοση, οικονομία, λειτουργικότητα και σχεδιασμό που να ικανοποιεί κάθε προσωπικό γούστο.

Η μεγάλη εμπειρία και η μοντέρνα τεχνολογία στην κατασκευή των θερμαντικών σωμάτων VIENNA LINE προσφέρουν ένα προϊόν με άριστα αισθητικά αποτελέσματα και τεχνικά χαρακτηριστικά που το καθιστούν μοναδικό στο χώρο της θέρμανσης. Προσφέρονται σε δύο τύπους: COMPACT και VENTIL (ενσωματωμένος βρόγχος) και σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών. Η βαφή τους είναι ηλεκτροστατική σε λευκό RAL 9016 στους 210ºC.

 

Β. ΧΑΛΥΒΔΙΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ MULTICAL

 

Η εταιρεία μας περίπου μια δεκαετία είναι αποκλειστικός συνεργάτης στην περιοχή μας της εταιρείας  MULTICAL Ε.Π.Ε., η οποία από το 1987 προσφέρει στην αγορά θερμαντικά σώματα υψηλής αισθητικής. Τα θερμαντικά σώματα τα οποία προσφέρονται είναι των ξένων οίκων ACOVA (Γαλλική εταιρεία) και Zehnder (Γερμανική εταιρεία).

Τα σώματα και των δύο οίκων διατίθενται σε διακοσμητικά θερμαντικά σώματα μπάνιου και χώρου. Τα διακοσμητικά θερμαντικά σώματα και των δύο οίκων κατασκευάζονται σύμφωνα με τις διακοσμητικές προτιμήσεις του πελάτη σε χρώμα, μέγεθος και σχήμα που αυτός θα επιλέξει. Είναι κατάλληλα για μονοσωλήνιο ή δισωλήνιο σύστημα θέρμανσης. Συνοδεύονται με εγγύηση 10 χρόνων για στεγανότητα και 5 χρόνων για βαφή.

 

 

5. ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ NOIROT ΑΠΟ ΤΗΝ   MULTICAL

Σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει κεντρική θέρμανση σε σπίτια ή εργασιακούς χώρους η λύση έρχεται με την εγκατάσταση θερμοπομπών. Οι θερμοπομποί της Γαλλικής εταιρείας NOIROT αποτελούν απλή, άνετη και οικονομική λύση. Είναι επίτοιχοι (εξαιρετικά απλή τοποθέτηση) φυσικής κυκλοφορίας αέρα (CONVECTEUR), μεγάλης αξιοπιστίας και διάρκειας ζωής. Διατίθεται με ηλεκτρομηχανικό ή ηλεκτρονικό θερμοστάτη σε διάφορους τύπους με αποδόσεις από 500 - 2500 Watt. Οι ηλεκτρικοί - ηλεκτρονικοί θερμοπομποί έχουν μοναδική απλότητα με τέλεια αποτελέσματα και δίνουν ευχάριστη θέρμανση με μεγάλη οικονομία.

 

 

Κορυφή

 

 design and hosting by inarcadia.gr