Αρχικ σελδα
Η εταιρα
Θρμανση δαπδου
Λβητες
Λβητες VIESSMANN
Αντλες Θερμτητας
Καυστρες
Ηλιακ συστματα
Σωλνες
Θερμαντικ σματα
Αυτονομα
Αντλες
Πρτες Ασφαλεας
Γκαραζπορτες - ρολ
Επικοινωνα

English

Η εταιρα

ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 

α)

β)

ΦΙΛΟΠΟΙΜΗΝ Β. ΚΑΡΔΑΡΑΣ -  ΔΙΠΛ.ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ -ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ι. ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ -  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε. 

   

ΙΔΡΥΣΗ - ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Οι δο μτοχοι της εταιρεας  δρυσαν για πρτη φορ στις αρχς του 1983 τεχνικ γραφεο εκπνησης και επβλεψης ηλεκτρομηχανολογικν μελετν. Παρλληλα ασχολθηκαν και με την κατασκευ ηλεκτρομηχανολογικν εγκαταστσεων μικρν ιδιωτικν κτιρων.

Στις αρχς του 1985 οι δο μτοχοι της εταιρεας μαζ με τον Κων/νο Μπιτσνη δρυσαν ομρρυθμη εταιρεα με τον διακριτικ ττλο «ΤΕΧΝΟΘΕΡΜΙΚΗ» και δρα την Τρπολη στην οδ Καλαβρτων 40. Σκοπς της εταιρεας ταν η ανληψη εκτλεσης μελετν, επιβλψεων, κατασκευν και την εμπορα ειδν κεντρικς θρμανσης - κλιματισμο και λοιπν ηλεκτρομηχανολογικν εγκαταστσεων. Τον Δεκμβριο του 1990 αποχρησε απ την εταιρεα ο τρτος των εταρων Κων/νος Μπιτσνης και η εταιρεα συνχισε και λειτουργε με τη να επωνυμα η οποα ισχει μχρι και σμερα «ΦΙΛΟΠΟΙΜΗΝ Β. ΚΑΡΔΑΡΑΣ-ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ι. ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ Ο.Ε.» και διακριτικ ττλο «ΤΕΧΝΟΘΕΡΜΙΚΗ».

Κατ τη διρκεια λειτουργας η εταιρεα επεκτθηκε και σε λλους τομες δραστηριτητας, πως:προμθεια και εγκατσταση θυρν ασφαλεας, θυρν γκαρζ, θερμοπλαστικν κουφωμτων κ.τ.λ.

Σμερα η εταιρεα πειτα απ εκοσι να χρνια λειτουργας χει αποκτσει τερστια εμπειρα και τεχνογνωσα στους τομες που ασχολεται και χει να αρκετ μεγλο πελατολγιο στο χρο της Τρπολης και της ευρτερης περιοχς.  

ΤΟΜΕΙΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
  • Εγκαταστσεις δρευσης

  • Εγκαταστσεις Αποχτευσης

  • Εγκαταστσεις Ηλεκτρολογικν

  • Εγκαταστσεις Κεντρικς θρμανσης (κλασσικ σστημα-μονοσωλνιο σστημα-θρμανσης δαπδου - αυτονομες θρμανσης κ.τ.λ.)

  • Εγκαταστσεις κλιματισμο (τοπικ και κεντρικ συστματα)

  • Προμθεια και εγκατσταση θυρν ασφαλεας, θυρν γκαρζ, θερμοπλαστικν   κουφωμτων κ.τ.λ.

Παρλληλα εξακολουθε και λειτουργε το τεχνικ γραφεο εκπνησης μελετν ηλεκτρομηχανολογικν εγκαταστσεων κτιρων κθε εδους χρσης ιδιωτικν δημοσων και αναλαμβνει και την κατασκευ ργων (εργολαβες) ιδιωτικν και δημοσων. 

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Στχοι της εταιρεας στο εγγς μλλον εναι η εφαρμογ σγχρονων τεχνολογιν στους τομες που ενασχολεται.

Ειδικτερα στις σημερινς συνθκες που το κστος της ενργειας αυξνεται, προωθε τεχνολογες βελτιστοποησης του κστους λειτουργας και εγκατστασης παρλληλα με τη ποιοτικ αναβθμισ τους.

Σμερα η εταιρεα χει πιστοποιηθε κατ ISO 9001 για τη παροχ υπηρεσιν στους τομες εμπορα - μελτη - επβλεψη - εγκατσταση ηλεκτρομηχανολογικν ργων. Παρλληλα χει πετχει συνεργασες με τις πρωτοπρες εταιρες στους τομες που ενασχολεται. Αναφρουμε μερικς απ τις εταιρεες των οποων η εταιρεα εναι αποκλειστικς συνεργτης.

 design and hosting by inarcadia.gr