Αρχική σελίδα
  Η εταιρία
  Θέρμανση δαπέδου
  Λέβητες
  Λέβητες VIESSMANN
Αντλίες θερμότητας
  Καυστήρες
  Ηλιακά συστήματα
  Σωλήνες
  Θερμαντικά σώματα
  Αυτονομία
  Αντλίες
  Πόρτες Ασφαλείας
  Γκαραζόπορτες - ρολά
  Επικοινωνία

 

 

 

English

 

 

 

Λέβητες

THERMOSTAHL

Οι λέβητες THERMOSTAHL είναι προϊόν υψηλών προδιαγραφών. Είναι οριζόντιοι αεριαυλωτοί υψηλής αντίθλιψης. Για την κατασκευή τους η κοπή των ελασμάτων γίνεται με τη μέθοδο  PLASMA και η συγκόλληση με ρομπότ (μέθοδος MIG - MAG). Κατασκευάζονται από λαμαρίνα θερμής ελάσεως St 37 - 2 DIN 17100 Τούμπα τύπου MANNESMANN  St DIN 1629 χωρίς ραφή, επιβραδυντές καυσαερίων INOX AISI - 304, πυρίμαχο υλικό πόρτας PLICAST - MIX 124 (PUBRICO). Η σειρά ENRSAVE διατίθεται σε μεγέθη από 23 ως 4.652 KW.

 

Επίσης η THERMOSTAHL κατασκευάζει αυτόνομες μονάδες ατομικής θέρμανσης για πετρέλαιο και αέριο από 23 ως 58 KW.

 

KITURAMI

Οι λέβητες KITURAMI είναι COMPACT  σύστημα για θέρμανση και ζεστό νερό. Αποτελούνται από λέβητα κυλινδρικής μορφής - καυστήρα και ενσωματωμένο μπόϊλερ ζεστού νερού χρήσης χειμώνα - καλοκαίρι.

 

Παράγονται σε δυο τύπους:

  • Χαλύβδινοι λέβητες πετρελαίου από 17.000 - 70.000 kcal/h

  • Χαλύβδινοι λέβητες πετρελαίου από 17.000 - 70.000 kcal/h

ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΙ ΛΕΒΗΤΕΣ ΒΙΟΣΩΛ BLNS

Όλη η παραγωγή των λεβήτων της ΒΙΟΣΩΛ τύπου BLNS από τις πρώτες ύλες μέχρι και τις τεχνικές σχεδίασης είναι απόλυτα συμμορφωμένη με τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Έχουν υψηλή απόδοση, είναι φιλικοί προς το περιβάλλον, έχουν μεγάλο χρόνο ζωής, είναι συμβατοί με όλους τους καυστήρες, οι οποίοι είναι σύμφωνοι με τους κανονισμούς ΕΝ676 καιΕΝ267 και έχουν εκπληκτική εμφάνιση. Συνοδεύονται από πίνακα ελέγχου.

Παράγονται σε μεγέθη από 30.000kcal/h έως 3.000.000kcal/h.

 

 

Κορυφή

 

 design and hosting by inarcadia.gr