Αρχική σελίδα
  Η εταιρία
  Θέρμανση δαπέδου
  Λέβητες
  Λέβητες VIESSMANN
Αντλίες Θερμότητας
  Καυστήρες
  Ηλιακά συστήματα
  Σωλήνες
  Θερμαντικά σώματα
  Αυτονομία
  Αντλίες
  Πόρτες Ασφαλείας
  Γκαραζόπορτες - ρολά
  Επικοινωνία

 

 

 

English

 

 

 

Θέρμανση δαπέδου

(θέρμανση το χειμώνα - δροσισμός το καλοκαίρι)

 

 

Η εταιρεία μας από το 1992 ασχολείται με τη μελέτη και κατασκευή θερμάνσεων δαπέδου με αποκλειστικό συνεργάτη την MULTIBETON  HELLAS Α.Ε. Στο διάστημα αυτό έχουμε εγκαταστήσει περίπου εκατό θερμάνσεις δαπέδου στην περιοχή μας. Εκμεταλλευόμενοι το πλεονέκτημα της προσφοράς θερμότητας κυρίως με ακτινοβολία και πολύ λιγότερο με μεταφορά, το σύστημα της θέρμανσης δαπέδου εξασφαλίζει ιδανικές συνθήκες άνεσης ακόμα και στις πιο κρύες μέρες του χειμώνα. Η θερμοκρασία του χώρου είναι ευχάριστη και υγιεινή καθώς δεν υπάρχει κίνηση του αέρα ούτε και ενοχλητική σκόνη (καρβούνιασμα των τοίχων). Το δάπεδο είναι ευχάριστα ζεστό και ο ιδιοκτήτης έχει απόλυτη ελευθερία στην διαρρύθμιση και διακόσμηση του χώρου του. Παράλληλα εξασφαλίζεται μια οικονομία που μπορεί να εκτιμηθεί κατ' ελάχιστον στο 25% για μια ικανοποιητική θερμοκρασία χώρου.

 

 

 

Σήμερα με το ίδιο σύστημα διάστρωσης  σωλήνων έχουμε τη δυνατότητα δροσισμού των χώρων. Η ανακυκλοφορία νερού χαμηλής θερμοκρασίας στο δίκτυο σωληνώσεων επιτρέπει στο δάπεδο να προσφέρει δροσισμό ευχάριστο και άνετο. Το ενδοδαπέδιο σύστημα δροσισμού αντίθετα με το κλασσικό σύστημα απορροφά θερμότητα κυρίως με ακτινοβολία και πολύ λιγότερο με μεταφορά.

Γενικά το ενδοδαπέδιο σύστημα θέρμανσης - δροσισμού αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο για να εξασφαλίσουμε ποιοτικό και οικονομικό αποτέλεσμα στη διαμόρφωση του εσωτερικού κλίματος του σπιτιού μας.

 

 

Η πληθώρα των εγκαταστάσεων που έχουμε κάνει μας δίνει το δικαίωμα να υποστηρίζουμε ότι έχουμε άριστη υποδομή και τεχνογνωσία για την κατασκευή μιας σωστής εγκατάστασης ενδοδαπέδιου συστήματος θέρμανσης - δροσισμού. Φυσικά έχουμε και τη δυνατότητα να επιδείξουμε σε λειτουργούσες εγκαταστάσεις τα πλεονεκτήματα που προαναφέραμε.

 

Κορυφή

 

 design and hosting by inarcadia.gr