Αρχική σελίδα
  Η εταιρία
  Θέρμανση δαπέδου
  Λέβητες
  Λέβητες VIESSMANN
  Καυστήρες
  Ηλιακά συστήματα
  Σωλήνες
  Θερμαντικά σώματα
  Αυτονομία
  Αντλίες
  Πόρτες Ασφαλείας
  Γκαραζόπορτες - ρολά
  Επικοινωνία

 

 

 

English

 

 

 

Η εταιρία

ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 

κλικ για μεγέθυνση

α)

 

 

β)

 

ΦΙΛΟΠΟΙΜΗΝ Β. ΚΑΡΔΑΡΑΣ -  ΔΙΠΛ.ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ -ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

 

ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ι. ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ -  ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ - ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Τ.Ε. 

 

   

ΙΔΡΥΣΗ - ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Οι δύο μέτοχοι της εταιρείας  ίδρυσαν για πρώτη φορά στις αρχές του 1983 τεχνικό γραφείο εκπόνησης και επίβλεψης ηλεκτρομηχανολογικών μελετών. Παράλληλα ασχολήθηκαν και με την κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων μικρών ιδιωτικών κτιρίων.

Στις αρχές του 1985 οι δύο μέτοχοι της εταιρείας μαζί με τον Κων/νο Μπιτσάνη ίδρυσαν ομόρρυθμη εταιρεία με τον διακριτικό τίτλο «ΤΕΧΝΟΘΕΡΜΙΚΗ» και έδρα την Τρίπολη στην οδό Καλαβρύτων 40. Σκοπός της εταιρείας ήταν η ανάληψη εκτέλεσης μελετών, επιβλέψεων, κατασκευών και την εμπορία ειδών κεντρικής θέρμανσης - κλιματισμού και λοιπών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Τον Δεκέμβριο του 1990 αποχώρησε από την εταιρεία ο τρίτος των εταίρων Κων/νος Μπιτσάνης και η εταιρεία συνέχισε και λειτουργεί με τη νέα επωνυμία η οποία ισχύει μέχρι και σήμερα «ΦΙΛΟΠΟΙΜΗΝ Β. ΚΑΡΔΑΡΑΣ-ΑΝΤΩΝΙΟΣ Ι. ΜΑΛΛΙΑΡΑΣ Ο.Ε.» και διακριτικό τίτλο «ΤΕΧΝΟΘΕΡΜΙΚΗ».

Κατά τη διάρκεια λειτουργίας η εταιρεία επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς δραστηριότητας, όπως:προμήθεια και εγκατάσταση θυρών ασφαλείας, θυρών γκαράζ, θερμοπλαστικών κουφωμάτων κ.τ.λ.

Σήμερα η εταιρεία έπειτα από είκοσι ένα χρόνια λειτουργίας έχει αποκτήσει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στους τομείς που ασχολείται και έχει ένα αρκετά μεγάλο πελατολόγιο στο χώρο της Τρίπολης και της ευρύτερης περιοχής.  

ΤΟΜΕΙΣ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
  • Εγκαταστάσεις Ύδρευσης

  • Εγκαταστάσεις Αποχέτευσης

  • Εγκαταστάσεις Ηλεκτρολογικών

  • Εγκαταστάσεις Κεντρικής θέρμανσης (κλασσικό σύστημα-μονοσωλήνιο σύστημα-θέρμανσης δαπέδου - αυτονομίες θέρμανσης κ.τ.λ.)

  • Εγκαταστάσεις κλιματισμού (τοπικά και κεντρικά συστήματα)

  • Προμήθεια και εγκατάσταση θυρών ασφαλείας, θυρών γκαράζ, θερμοπλαστικών   κουφωμάτων κ.τ.λ.

Παράλληλα εξακολουθεί και λειτουργεί το τεχνικό γραφείο εκπόνησης μελετών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων κτιρίων κάθε είδους χρήσης ιδιωτικών ή δημοσίων και αναλαμβάνει και την κατασκευή έργων (εργολαβίες) ιδιωτικών και δημοσίων. 

ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Στόχοι της εταιρείας στο εγγύς μέλλον είναι η εφαρμογή σύγχρονων τεχνολογιών στους τομείς που ενασχολείται.

Ειδικότερα στις σημερινές συνθήκες που το κόστος της ενέργειας αυξάνεται, προωθεί τεχνολογίες βελτιστοποίησης του κόστους λειτουργίας και εγκατάστασης παράλληλα με τη ποιοτική αναβάθμισή τους.

Σήμερα η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001 για τη παροχή υπηρεσιών στους τομείς εμπορία - μελέτη - επίβλεψη - εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικών έργων. Παράλληλα έχει πετύχει συνεργασίες με τις πρωτοπόρες εταιρίες στους τομείς που ενασχολείται. Αναφέρουμε μερικές από τις εταιρείες των οποίων η εταιρεία είναι αποκλειστικός συνεργάτης.

 

Κορυφή

 

 design and hosting by inarcadia.gr